GEBZE: Kaymakam Güler sorunları dinledi

GEBZE: Kaymakam Güler sorunları dinledi

Gebze’nin Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Gebze Pelitli Köyü’nde  gerçekleşti.

Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Jandarma Komutan Vekili, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Gebze Müftüsü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, Birim Müdürleri, Pelitli Köyü Muhtarı ve  Pelitli Köyü sakinleri katıldı.

Kaymakam Mustafa Güler “ İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız”  dedi Pelitli Köyü  sakinlerinin sorunları, Kurum Müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Güler  bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.