“Gebze’den hükümete borç veririz”

“Gebze’den hükümete borç veririz”

 AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı Kaşif Şahinkesen, “Gebze’nin tüm borçlarını iki yılda öder, üçüncü yılda da belediye olarak hükümete...

 

AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı Kaşif Şahinkesen, “Gebze’nin tüm borçlarını iki yılda öder, üçüncü yılda da belediye olarak hükümete borç veririz” dedi. Kaşif Şahinkesen önceki akşam Radyo Mavi’de çok iddialı açıklamalarda bulundu. Marmara Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mustafa Arslan’ın program konuğu oldu.  

 “BEN DEĞİL, BİZ YÖNETECEĞİZ”

 

AKP Gebze Belediye Başkan aday adayı Kaşif Şahinkesen,  “Bunu yapmak çok zor değil, projeleri o bölgelerde ikamet eden vatandaşlarla yapacağız. Ayrıca partimizin ilçe başkan ve yöneticilerini, kadın ve gençlik kollarını, mahalle teşkilatlarını, meclis üyelerini, belediyedeki tüm birim amirlerini, köy ve mahalle muhtarlarını yönetime ortak edeceğiz. Eğer bu söylediklerimizi hayata geçirelim Gebze’yi inanın uçururuz. Biz başkan olursak, bugün aday adayı olan 15 arkadaşımız bizim gözümüzde başkan gibidir ve onların projelerinden ve fikirlerinden de faydalanmak isteriz. Bugün bu işi bizden daha iyi yapacağına inandığımız bir kişi ortaya çıksın, inanın aday adaylığından vazgeçeriz. Mevcut aday adaylarından daha iyi yapacağımıza inandığımız için bu yola çıktık” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.