GEBZE’DE: Niğdeliler gecede buluştu

GEBZE’DE: Niğdeliler gecede buluştu

Gebze Niğdeliler Derneği kuruluşunun 1.yılını kendisine yakışan muhteşem bir geceyle kutladı. Yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede Niğdeliler halaylarla ve türkülerle gönüllerince eğlendiler.

PROTOKOL YALNIZ BIRAKMADI

Kardelen Düğün Salonunda yapılan Geceye Çayırova Kaymamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükğöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, siyasi partilerin yöneticileri, dernek başkanları ve çok sayıda Niğdeli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hacı Ertan,  ’’ Derneğimizin 3 aylık geçmişi olmasına rağmen hamd olsun yüksek derece de ilgi ve teveccüh görmüştür. Bu akşam burada ilçemizde bulunan derneklerimizi, bölgemizde görev yapan bürokratlarımızı ve Kocaeli’nde yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirip daha güçlü iletişim kurulması ve kaynaşması amaçlanmıştır. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi.

TÜRKÜLER SÖYLENDİ

Sunuculuğunu Ramazan Zor’un yaptığı şölende ilk sahne alan isim Tufan Altaş oldu. Yöresel türkülerle Niğdelilerin yüreğine dokunan Altaş, Niğdelilere türkü şöleni sunarken, bir diğer sanatçı Ömer Şahin muhteşem gecenin fitilini ateşledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.