‘Gebze’de değişim vakti’

‘Gebze’de değişim vakti’

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, “Artık Gebze’de değişim vakti, oda sizin elinizde.” dedi.

baskanlar-002.jpgrecep-dursun-003.jpg

 

CHP Parti Meclisi önceki gün toplanmasının ardından 212 belediye başkan adayı daha açıklandı. Açıklanan adaylardan CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun gazetemize özel açıklamalarda bulundu. CHP’li Dursun yaptığı açıklamada, “Görevin tarafımıza güvenilerek tevil edilmiş olmasından dolayı mutluyum. Bu sadece şahsım adına değil. Bize umut bağlamış olan Gebze’de değişim isteyen, yeni bir anlayışla, Gebze’nin Gebzeliler tarafından yönetilmesini isteyen herkes için iyi olacağını düşünüyorum. Herkesten destek bekliyoruz. Artık Gebze’de değişim vakti, oda sizin elinizde. Yetki siz de artık. 31 Mart’ta.” dedi.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Adaylığının açıklanmasından sonra ailesi ve yakın çevresinin ne tepki verdiğini ilişkin Recep Dursun şunları söyledi, “Aday adayı olurken ailemden ve işyerimdeki ortaklarımdan izin alarak aday adaylık başvurusunda bulundum. Aday olmamla birlikte gerek ailem gerekse işyerindeki arkadaşlarım sevindiler. Yıllara dayalı bir emeğimiz var. Toplumsal mücadele içinden hiç çıkmadık. Dolasıyla bunun bu şekilde adaylık taçlanmış olması sevindirici ve onure edici bir durum. Hep birlikte kazanacağımıza inanıyorum. O zaman daha da mutlu olacağız.” dedi.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Öte yandan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe sekreteri İsmail Çiçek dün CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Gebze belediye başkan adayımız Sayın Avukat Recep Dursun ile buluştuk. Hem sıcak çorbalarımızı içtik hem de ileriye dönük fikirlerimizi paylaştık. CHP her daim birlik beraberlik için de olmuştur. Adayımız Avukat Recep Dursun ile güzel günler göreceğiz.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.