Gebze’de Adeviyye Nöbeti devam ediyor

Gebze’de Adeviyye Nöbeti devam ediyor

 Gebze Mısır ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen ve Gebze Kent Meydanı’nda 4 gün 4 saat devam eden “Adeviyye Nöbetini...

 

Gebze Mısır ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen ve Gebze Kent Meydanı’nda 4 gün 4 saat devam eden “Adeviyye Nöbetini Devralıyoruz” etkinliğinin ikinci gününde meydan yine doldu, taştı. Etkinlik meydanda akşam namazının kılınmasıyla birlikte Adem Akbaş hocanın Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Resul Kotan’ın sunum yaptığı etkinlikte platform adına söz alan Ertuğrul Taşlı, “Gebze Meydanı 4 gün 4 saat tarihe tanıklık ediyor. Bu şahitliğimiz Mısır’a, Suriye’ye, Doğu Türkistan’a ulaşıyor ve onlara güç veriyor” dedi.

İSLAM DÜNYASI YANGIN YERİNE DÖNDÜ

Meydanı dolduran Gebzelilere hitap eden Namaz Platformu sözcüsü Araştırmacı-Yazar Abdullah Yıldız, Suriye ve bilhassa Mısır olaylarının turnusol kâğıdı gibi birçok gerçeği ortaya çıkardığını söyledi. İslam dünyasının baştanbaşa yangın yerine döndüğünü anlatan Araştırmacı Yazar Abdullah Yıldız, “Suriye ve bilhassa Mısır olayları turnusol kâğıdı gibi kim dost, kim düşman, kim İslam”dan yana, kim Müslümanlara karşı, kim zalim, kim zalimden yana, kim zalime karşı, kim zalimleri alkışlıyor, ortaya çıkarmıştır. Neden hep Müslümanların başına bunlar geliyor, neden bu durumdayız? Bunun sebebini iyi anlamamız lazım” dedi.

ŞEVKİ YILMAZ VE DİLİPAK GELİYOR

Gebze’deki “Adeviye Nöbetini Devralıyoruz” etkinliği 6 Eylül 2013 Cuma akşamı sona erecek. Etkinliğin son gününde eski milletvekili Şevki Yılmaz ile Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak konuşmacı olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.