Gebze’de 15 Temmuz Nöbeti

Gebze’de 15 Temmuz Nöbeti

15 Temmuz Destanının 2. yıl dönümü, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz Destanının 2. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programa ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, Gebze Teknik üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

FOTOĞRAF SERGİSİNİ GEZDİLER

Program öncesi protokol üyeleri, programın onur konukları Ömer Halisdemir’in Babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve abisi Soner Halisdemir ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi. Serginin açılışının ardından 15 Temmuz hain darbe girişimin anlatıldığı fotoğraf sergisi protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından gezildi. Program Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğünün konseri ve Kur’an Tilaveti ile başladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de birer konuşma yaptılar.

BİZLERE ÖMER’LER VEREN ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN

Programın onur konuğu olarak Gebze’ye gelen 15 Temmuz Zaferinin sembol isimlerinde Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve kardeşi Soner Halisdemir Gebzelileri selamladı. Konuşmaların ardından onur konuklarına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker plaket takdiminde bulundu.

15-temmuzz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.