Gebze Ramazan Bayramına hazır

Gebze Ramazan Bayramına hazır

Gebze’de Ramazan Bayramına yönelik olarak hazırlıkları tamamlandı.

Buna göre Gebze Kaymakamlığı bayram boyunca halkın huzur ve güven içinde bayram yapması için çeşitli tedbirler aldı.   Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram süresinde 24 saat olarak görev başında olacak,  Gebze Belediyesi’ de yine bayram süresince çeşitli tedbirler aldı. 
GEBZE MEYDANDA BAYRAMLAŞACAK
Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Kent Bayramlaşması Ramazan Bayramının birinci günü (4 Haziran Salı)  15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşecek. Gebzelilerin geleneksel hale gelen ve yoğun ilgi gösterdiği Kent Bayramlaşma programı Saat 10.30’da başlayacak.  Gebze Belediyesini tarafından ikramlarda bulunulacak olan geleneksel Kent Bayramlaşmasına tüm Gebzeliler davetli.
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR 
Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Merkez Mezarlığı, Osman Yılmaz, Adem Yavuz, Mimar Sinan, Pelitli mezarlıklarının yanı sıra kırsal mahallelerinde bulunan tüm mezarlıklarda yabani ot temizliği ve budama çalışması gerçekleştirdi. 
CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan Ayı boyunca yoğunluk yaşanan camilerde bayram öncesi temizlik yapıyor. Camileri Ramazan Bayramı’na hazır hale getirmek ve vatandaşların hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla yapılan çalışmalardan vatandaşlarda oldukça memnun kaldı. Camilerin içlerindeki halıları, halı yıkama makinası ile yıkayan ekipler cami çevresinde de temizlik çalışmaları yürütüyor. Ekipler çalışmalarını belirlenen periyod dahilinde bayram gününe kadar sürdürecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.