GEBZE: Protokolden şehitlik ziyareti

GEBZE: Protokolden şehitlik ziyareti

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gebze Kaymakamı Hüseyin Güler, Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçe protokolü ile birlikte şehitlik ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  Gebze Kaymakamı  Hüseyin Güler, Garnizon Komutanı  Ramazan Uydaş  ve Gebze  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  ilçe protokolü ile birlikte şehitlik ziyaretinde bulundu. Gebze Merkez Mezarlığı şehitliğinde ki programa Gebze Cumhuriyet Başsavcısı  Erdal Kuruçay, GTÜ Rektörü  M. Hasan Aslan, İlçe Emniyet Müdürü  Murat Şeker,  İlçe  Jandarma Komutanı Barış Eke, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Serkan Kural, İYİ Parti İlçe Başkanı  Ö. Aşkın Öztürk ile öteki  yetkililer,  şehit yakınları ile  gaziler ve vatandaşlar katıldı.   
Programda şehitler için Kuranı Kerim okundu, dualar edildi daha sonra ise protokol tarafından şehit mezarlarına çiçekler bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.