GEBZE:   Oto hırsızı rezidansta yakalandı

GEBZE: Oto hırsızı rezidansta yakalandı

Gebze’de, fırına ekmek almak için giren adı açıklanmayan vatandaşın üzerinde anahtarını bıraktığı otomobilini çalan Fahri A., yaşadığı rezidans dairesinde yakalandı. 


Gebze Yenikent Mahallesi’nde geçen çarşamba günü yaşanan olayda adı açıklanmayan bir kişi anahtarını otomobilinin üzerinde bıraktığı aracından inip, ekmek almak için fırına girdi. Ancak bu sırada otomobil çalındı. Fırından çıktığında otomobilini bulamayan kişinin ihbarı üzerine araştırma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden otomobilin, sahte plaka takılı otomobilden inen şüpheli tarafından çalındığı tespit edildi. Görüntülerden otomobili çalan şüphelinin Fahri A. olduğu belirlendi. Şüpheli, Çayırova'da yaşadığı rezidans dairesinde yakalandı. 2 otomobil de rezidansın otoparkında bulundu.
SAHTE KİMLİK VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ 
Fahri A.’nın üzerinde ise sahte kimlik ve tabanca ele geçirildi. Farklı suçlardan hakkında arama kararı bulunduğu belirlenen Fahri A. adliyeye sevk edildi. Polis, hırsızlık için olay yerine gelen otomobili kullanan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.