GEBZE KULÜPLERİNDEN KASKF’A TEŞEKKÜR

GEBZE KULÜPLERİNDEN KASKF’A TEŞEKKÜR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu yıl 5.kez Başkanlar Kurulu Çalıştayı düzenledi.

Antalya Side’de gerçekleşen dev organizasyon oldukça verimli geçerken Gebze Kulüpleri ortak bir açıklama yaparak Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Türkiye’de örneği yok. Dünyada belki de örneği bir elin parmaklarını geçmez. Amatör spora emek veren yüzlerce yöneticiyi ve emekçiyi bir araya toplamak, güzel bir ortamda ağırlamak ve değer verildiğini göstermek tek kelimeyle müthiş bir olay.

Meyve veren ağaç taşlanır misali, ‘ kulüplerimize bir top almayı bırakın, bir koli su dahi almayan, spor sahalarının yanından geçmeyen, spora bir nebzede olsa hizmeti olmayanların söylemleri sadece basit bir hazımsızlık örneğidir. Buralara takılmamakla birlikte;   Onları önce spor sahalarına davet ediyor, gençlerin ellerinden tutmasını öneriyoruz.  Bu işler konuşmakla olmaz. Bizlere karşılıksız değer veren başta;  Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a özverili yöneticilere bu kusursuz organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

-GEBZE AMATÖR KULÜPLERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.