GEBZE KAYMAKAMLIĞINDA:  Açık Kapı hizmete giriyor

GEBZE KAYMAKAMLIĞINDA: Açık Kapı hizmete giriyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Açık Kapı biriminin tanıtılması için toplantı yapıldı. T

oplantıya kurum müdürleri ve açık kapı biriminde yetili personel katıldı.  İçişleri Bakanlığının talimatıyla tüm illerde bulunan Açık Kapı birimi önümüzdeki günlerde Kaymakamlık binası giriş katında hizmete geçecek. 
Açık Kapının tanıtılması ve kurumlarda yetili personellere bilgi verilmesi için toplantı düzenleyen Kaymakam Mustafa Güler şunları ifade etti,“ Projenin asıl amacı Gebzeli halkımızın tüm başvurularını elektronik ortamda ilgili kurumlara yönlendirerek vatandaşa hızlı bir şekilde hizmet vermektir. Açık Kapı da önemli olan vatandaşla üst kurum arasındaki iletişimi kurarak onların sorunlarına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm bulmaktır.
 7 GÜN İÇİNDE CEVAP VERİLECEK

 Kamu kurum ve kuruluşlarında karşılaştıkları sorunlara ve yaptıkları müracaatlara cevap bulunamıyorsa müracaatları takip ederek vatandaşların talep ve müracaatlarını etkin ve hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlamaktır. Vatandaşa 7 gün içerisinde cevap vermek zorundayız. Bazı başvuruların 7 gün içerisinde cevaplandırılması mümkün olmayabilir ancak  Açık Kapı personellerimiz vatandaşımızın işleminin başlatıldığını ve işlem sonuçlandığı zaman kendilerine bilgi verileceğini mesaj yoluyla ileteceklerdir.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.