GEBZE KALESPOR YENİDEN GÜNDEMDE

GEBZE KALESPOR YENİDEN GÜNDEMDE

  14-15 milyon civarında bir borç yükünün altında olan Gebzespor Bölgesel Amatör lige katılacak. Ancak Bölgesel Amatör ligde şampiyon olsa...

 

 

14-15 milyon civarında bir borç yükünün altında olan Gebzespor Bölgesel Amatör lige katılacak. Ancak Bölgesel Amatör ligde şampiyon olsa dahi bu borç temsilcimizin peşinden bir çığ gibi gelecek. 4 Kulüp Başkanına 65 futbolcuya, Vergi ve çeşitli yerlere borcu olan ve geçmişten gelen kötü imajla ayakta kalma savaşı veren mor menekşenin bu sezon öncelikli hedefi Bölgesel Amatör ligde kalabilmek olacak. 

Süper Amatör lig temsilcisi Darıca Kalespor’un isminin Gebze Kalespor ismi olarak değişmesi yeniden gündeme geldi. Bu konuda öncülük yapan Darıca Kalespor yöneticisi Halim Ceyran ve Gebzespor kulüp yetkililerinin bir araya gelerek geleceğe yönelik adımlar atacağı öğrenildi. Belirsizlik içinde olan Kalespor’a yatırım yapmayı planlayan Gebzespor idarecileri borçlu Gebzespor yerine, Gebze Kalespor’a ağırlık vermeyi düşünüyor. Önümüzdeki sezon Gebzespor’un  3.lige çıkamaması yada ligden düşmesini göz önünde bulunduran mor menekşe idarecileri doğru bir hamle yoluna giderek Darıca Kalespor’u alternatif olarak desteklemeyi hedefliyor. Kalespor süper amatör ligde şampiyon olacak bir kadro kurmak için kolları sıvadı. 

 

CEYRAN’DAN AÇIK ÇAĞRI

Darıca Kalespor yöneticisi Halim Ceyran Gebzespor için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ederek şunları söyledi. “ Gebzespor’un durumu ortadadır. Keşke kulübümüz hak ettiği yerde olsa ancak şartlar gereği, bazı hamlelerin yapılması gerekiyor. 14-15 milyon borcu olduğu söyleniyor. Gebzespor Bölgesel Amatör ligde şampiyon olsa dahi bu borç yükü kulübün önündeki en büyük engel olur. Bu yüzden her ihtimali göz önünde bulundurmak geleceği düşünmek durumundayız. Darıca Kalespor süper amatör ligde ve borcu olmayan bir kulüptür. Gebzespor BAL liginden 3.lige çıksa dahi 15 milyon borç sırtında olacak. Yine aynı sorunlar yaşanacak. Süper Amatör lige düşme ihtimalide bulunuyor. Bu yüzden süper amatör lig takımımız Darıca Kalespor formülü düşünülebilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.