“Gebze hizmetten yoksun”

“Gebze hizmetten yoksun”

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. 

1-110.jpg2-313.jpg3-131.jpg

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Arapçeşme Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler öncesinde Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan irtibat bürosunu ziyaret eden Çakır, ekip arkadaşları ile sohbet etti. 

GEBZE HİZMETTE GERİ KALDI

Kalabalık bir ekiple birlikte esnaf ziyaretleri yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, sorun ve şikayetleri not alarak çözüm için destek istedi. Çakır, "Gebze nüfus ve ekonomik olarak büyük ilçe. Fakat hizmet anlamında çok geride kaldı. İnşallah halkımızın desteği Allah'ında izni ile göreve gelirsem hep birlikte güzel bir Gebze için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

SORUNLARI NOT ALDI

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ziyaretler kapsamında Arapçeşme Mahalle Muhtarlığını ve Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Remzi Kandaz'dan mahalle hakkında bilgi alan Serap Çakır, dile getirilen sorunları not aldı. Çakır, ardından Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Demir'i de ziyaret etti. 

YAŞANABİLİR BİR GEBZE İNŞA EDECEĞİZ

Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Serap Çakır, "Gebze'yi birlikte yöneterek yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz. Halkımızla istişareler yaparak hizmetlerimizi yapacağız. 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum" dedi.

ADİL BİR YÖNETİM

Adaylığını açıkladığı günden itibaren seçim çalışmalarına başlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bu yola çıkarken hizmet düşüncesiyle çıktım. Tek amacım ve gayem Gebze'ye gereken hizmeti yapmak" dedi. Gebze'de adil bir yönetim için söz veren Çakır, "Seçimleri kazandığımız günden itibaren esnafımıza eşit bir şekilde katkı sağlayacağız. Birilerini kalkındırmak için değil, Gebze'yi kalkındırmak için çalışacağız" dedi. Esnafın sorularını da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Oy verdiğinizde pişman olmayacaksınız" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.