Gebze Genç Saadet 18 Mart Çanakkale Mesajı

Gebze Genç Saadet 18 Mart Çanakkale Mesajı

 Saadet Partisi (SP) Gebze Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönemi nedeni ile bir mesaj yayımladı.Turel yayınladığı...

 

Saadet Partisi (SP) Gebze Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönemi nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Turel yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yılını kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Çanakkale, milletimizin hangi şartlar altında olursa olsun dayatma ve esarete boyun eğmeyeceğinin ispatıdır. Vatanın dört bir yanından gelerek savaşan ve bu uğurda can veren ecdadımız, milli birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Unutulmamalıdır ki; Çanakkale destanı Milli görüş ruhuyla yazılmıştır. Çünkü Milli görüş; bağımsızlığımızı, milli ve manevi değerlerimizi ifade eden ruhun adıdır. Teslimiyet ve boyun eğme değil, direniş ve mücadelenin adıdır. Bu duygu ve düşünceler ile Çanakkale Zaferimizi tekrar kutluyor ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.