GEBZE GALİBİYETE ŞARTLANDI

GEBZE GALİBİYETE ŞARTLANDI

Bölgesel Amatör ligde zirve mücadelesi vermeyi hedefleyen Gebzespor, hafta sonunda son derece kritik bir maça çıkacak. Temsilcimiz BAL liginde sıkıntılı...

Bölgesel Amatör ligde zirve mücadelesi vermeyi hedefleyen Gebzespor, hafta sonunda son derece kritik bir maça çıkacak. Temsilcimiz BAL liginde sıkıntılı bir süreçten geçen Kartepe Suadiye Belediyespor’u konuk edecek. Bu karşılaşmanın önemini sık sık futbolcularına aktaran Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu taraftarlara da çağrı yaparak destek istedi.

 

 

ESKİÇARŞI HAZIR KITA

 

İnegöl Gençlergücü galibiyetiyle yeniden kenetlenen Gebzespor seri galibiyetler alarak üst sıralarda yer edinmeyi amaçlıyor. Özellikle Kocaeli Bölgesi takımlarıyla yapacağı maçları kazanmayı amaçlayan mor menekşe Kartepe Suadiye Belediyespor’u taraftar desteğini de arkasına alıp geçmeyi hedefliyor. Moral ve motivasyon açısında son derece iyi durumda bulunan mor menekşeler bu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve Pazar günü Alaettin Kurt stadında oynayacağı maç için geri sayıma geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.