GEBZE BUNU DA GÖRECEK!

GEBZE BUNU DA GÖRECEK!

     Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri işbirliğinde bu...

 

 

   Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri işbirliğinde bu yıl 42.si düzenlenecek olan Boğaziçi Rallisi önümüzdeki haftasonu start alıyor. 27-29 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul ve Gebze’deki 12 etapta düzenlenecek Boğaziçi Rallisi için tüm hazırlıklar tamamlanırken kayıt yaptıran yerli ve yabancı 30 takım yarışmanın başlama saatini bekliyor. 3 güne yayılan yarışta ekipler 237 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 774 kilometre yol kat edecekler. 

 

     KÖYLER MÜCADELENİN MERKEZİ

    İstanbul'un anadolu yakasında Pendik sahil yolundan start alacak ralli Akfırat ve Göçbeyli üzerinden Gebze sınırları içinde devam edecek. Gebze'ye bağlı Mudarlı, Ovacık, Kadıllı ve Denizli köylerindeki trafiğe kapalı parkurda yapılacak olan ralli çok sayıda yarışseveri ağırlayacak. Özellikle pazar günü öğle saatlerinde yapılacak Gebze etabının çekişmeli geçmesi bekleniyor. 

 

    EN İYİ İZLEME AÇISI DENİZLİ GÖLETİ ÇEVRESİNDE

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu(TOSFED) Mudarlı-Denizliköy parkurunu seyirciler için uygun görüş açısına sahip olacağını açıkladı. TOSFED yaptığı açıklamada Gebze'li yarışseverleri organizasyonu takip etmeye davet ederken, en iyi görüş açısına sahip bölgelerin başında Denizli göletinin geldiğini belirterek, yarışmacı ve izleyici güvenliği konusunda dikkatli yer seçilmesini tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.