GEBZE BİR OLDU

GEBZE BİR OLDU

Gebze protokolü, esnafı, yöneticisi, taraftarı ve basını Gebzespor etrafında tek yürek oldu.  Bir kent ayaklanıyor.Bölgesel Amatör ligde makus talihini...

Gebze protokolü, esnafı, yöneticisi, taraftarı ve basını Gebzespor etrafında tek yürek oldu.  Bir kent ayaklanıyor.

Bölgesel Amatör ligde makus talihini yenip yeniden profesyonel lige dönme mücadelesi veren ve ilk kez bu kadar yaklaşan Gebzespor bu hafta sonu İstanbul deplasmanında final niteliği taşıyan bir maça çıkacak. Beylikdüzüspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Gebze’nin önemli değerleri protokol, yönetici, siyasetçi, esnaf tek yürek olarak çıkarma yapacak.

BAŞKAN VE VEKİLLERDE BEKLENİYOR

Gebzespor’da Beylikdüzü seferberliği başladı. Beylerbeyi maçı öncesinde gerçekleştirilen güvenlik toplantısı sonrasında bu maçın kayıpsız geçilmesi durumunda Beylikdüzü maçında menekşenin yanında yer alacaklarını belirten protokolü Gebzespor yönetimi yakın markaja aldı. Tekrardan görüşme sağlanan bölge milletvekilleri, Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye başkanı Adnan Köşker, Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, STK başkanları bu kritik maçta Gebzespor’un yanında olması sağlanacak.

TEK YÜREK OLUYORUZ

BAL’da 5.yılını geride bırakmaya hazırlanan Gebzespor artık makus talini yenmek istiyor. Camiası ile, taraftarı ile, alt yapısı ve kentin yapısı itibari ile Türkiye’nin gözbebeği bölgelerinden birisi olan Gebze’nin tek ortak değeri olan Gebzespor’un profesyonel lige yükselme yolunda kent tek yürek oldu. Bu sezon 4 İstanbul takımına karşı onurlu yürekli bir mücadele ortaya koyan Gebzespor bu hafta sonu deplasmanda final niteliğinde bir maça çıkacak. BAL’da ilk kez bir maça temsilci atayan, siyasi ve kulis ilişkilerini üst seviyede yürüten ve bunun baskısını Gebzespor’a psikolojik olarak yaşatan İstanbul takımlarına karşı tek yürek olacağız. Gebze’ye yönetenler bu maçta Gebzespor’a sahip çıkacak. Taraftara yasak gelmediği takdirde deplasman rekoru kırılması bekleniyor.

ÖZTÜRK “BİZ BİR OLDUĞUMUZ SÜRECE KAZANIRIZ”

Gebzespor kulüp başkanı Yusuf Öztürk “Sezon başından bugüne kadar uğradığımız yaşadığımız haksızlıkları, psokolojik baskıları bir şekilde ber taraf ettik. Bunu Gebzespor’a gönülden bağlı, yaşadığı kentin ortak değerine sahip çıkan taraftarımızla başardık. Hep bir olduk, diri olduk, mücadele ettik. Ve şimdi daha güçlü daha köklü bir olmalıyız. Beylikdüzü maçının skoru ne olursa olsun biz GEBZELİ olarak Milletvekillerimiz, kaymakamımız, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz, Milli eğitim müdürümüz, spor gençlik müdürümüz, STK başkanlarımız ile İstanbul’a gücümüzü göstermeliyiz. BİZ BİR OLDUĞUMUZ SÜRECE ALTINDAN KALKAMAYACAĞIZ HİÇ BİR DAVA OLAMAZ ALLAH’IN İZNİYLE… Bugüne kadar bize büyük mutluluk, coşku yaşatan futbolcu kardeşlerimizinde bu maçta yüreklerini ortaya koyacağına inanıyorum. HAYDİ GEBZE BİR OLMA ZAMANI” dedi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.