Gebze Belediyesi 2014 yılı Bütçesi belirlendi

Gebze Belediyesi 2014 yılı Bütçesi belirlendi

  Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumu dün gerçekleştirildi. Adnan Köşker başkanlığında yapılan toplantıda...

 

 

Gebze Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumu dün gerçekleştirildi. Adnan Köşker başkanlığında yapılan toplantıda 2013 yılı performans raporu değerlendirilirken Gebze Belediyesi’nin 2014 yılı bütçesi ele alındı. Gebze Belediyesi’nin 2014 yılı bütçesi gelir gideri karşılayacak şekilde 196 Milyon 813 bin TL olarak belirlendi. Bütçe, giderde muhalefetin reddine rağmen oy çokluğuyla, gelir de ise oy birliğiyle kabul edildi.  

BÜTÇE NEDEN AÇIK VERDİ?

Bütçeyle ilgili eleştiri yapan CHP’li Meclis üyesi Cihangir Orhan, bütçenin 2013 yılında açık verdiğini belirterek, “ Geçen sene tahmini bütçe 159 Milyon TL iken tahsilat 106 Milyon lira olmuş. Buradaki 53 Milyon lira açık nedir. Bu açık nedir. Cari açık mıdır? Bu açığı nasıl gidereceğiz öğrenmek istiyoruz. Geçen sene bütçe dengelendiği için Ahmet Kısbet’e teşekkür etmiştik, hiçbir yerde bütçeye destek vermeyen muhalefet biz size destek vermiştik. Ama bu sene neden bütçe açık verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.