Gebze bayrama hazır

Gebze bayrama hazır

21-24 Ağustos tarihleri arasında ki Kurban Bayramı nedeniyle Gebze’de kamu kurum kuruluşları ile belediye gerekli önemleri aldı. Buna göre Gebze Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve güven içinde bayram geçirmesi için  çalışmalarını bayram süresince sürdürece

Gebze Belediyesi ise  bayram boyunca  görevli personel  görev başında olacak, bir çok konuda vatandaşa hizmetlerini devam ettirecek.

KURBAN PAZARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Gebze Belediyesi tarafından Kirazpınar kurban satış alanına vatandaşların kolay bir şekilde ulaşmaları için Çoban Mustafa Paşa Cami önünden otobüs seferleri 11.08.2018 Cumartesi günü başladı. Çoban Mustafa paşa Cami önünden saat 09:00’da başlayacak otobüs seferleri saat 15:00’e kadar iki saatte bir gerçekleşecek. Kurban pazar yerinden dönüş için ise saat 10:00’dan saat 16:00’ya kadar her iki saatte bir otobüs kalkacak. Gebze Belediyesi tarafından düzenlenecek otobüs seferleri ücretsiz olacak.

MEZARLIKLARA SAAT BAŞI OTOBÜS

Gebzelilerin bayram da mezarlıkları ziyaret edebilmeleri için Gebze Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle ücretsiz olarak her saat başı vatandaşları taşıyacak.  Arife günü başlayacak olan ve saat 08:00 ile 17:00 arasında yapılacak seferler, bayramın son gününe kadar devam edecek. Mustafa Paşa Camii önünden saat başı kalkacak otobüsler, Akse Sapağı’ndan Merkez Mezarlığına oradan da Pelitli mezarlığına geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.