Gebze Amatör Spor Evine kavuşuyor

Gebze Amatör Spor Evine kavuşuyor

Büyükşehir, Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa ettiği Gebze Amatör Spor Evi’ni kısa bir süre sonra amatörlerin hizmetine verecek.   Kocaeli...

Büyükşehir, Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa ettiği Gebze Amatör Spor Evi’ni kısa bir süre sonra amatörlerin hizmetine verecek.

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sporun temel taşı olan altyapıya ve amatör spora yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Buna yönelik olarak tesisleşmeye önemli yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmetini daha sporseverlere sunmaya hazırlanıyor. Büyükşehir kısa bir süre sonra Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’nin yanında inşa ettiği Gebze Amatör Spor Evi’ni amatörlerin hizmetine verecek.

 

ARALIK’TA AÇILACAK

Gebze Amatör Spor Evi, amatörlerin adeta ikinci adresi olacak. Amatör taban birliklerine ve bölgedeki kulüplere tahsis edilecek olan tesisten vatandaşlar da yararlanabilecek. Tesisin yeni yıldan hemen önce açılması hedefleniyor. Gebze Amatör Evi, yıllarca zor şartlarda antrenman yapan kulüpleri büyük ölçüde rahatlatacak.

 

AMATÖRÜ RAHATLATACAK

 

Gebze Amatör Spor Evi iki kattan oluşuyor.  17 kulübe tahsis edilecek olan kulüp odalarının yanında, idari bölümde; Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna, futbol hakemlerine, antrenörlere ve saha komiserlerine temsilcilik odaları verilecek. Tesis dahilinde ayrıca seminer ve eğitim salonu, sağlık odası, çamaşır odası, mescid, bekleme salonu, danışma, mutfak, elektrik odası, soyunma odaları, duşlar, wc. ve lavabolar bulunacak. Mobilya ve cihaz malzemeleriyle donanımlı ve kullanıma hazır halde teslim edilecek olan odalar içindeki çalışmalar ise tamamlanmak üzere.

 

ODA TAHSİSİ YAPILACAK KULÜPLER

Oda tahsisi yapılacak kulüplerin isimleri ise Büyükşehir Belediyesi’ne bildirildi. ASKF aracılığıyla gönderilen listeye göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından oda tahsisi yapılacak civardaki amatör kulüpler şöyle;

 

1.         Gebze Arapçeşme Spor Kulübü

2.         Gebze Balçıkköyü Spor Kulübü

3.         Gebze Balkan Spor Kulübü

4.         Gebze Beşköy G.B Spor Kulübü

 

5.         Gebze Beylikbağı Spor Kulübü

 

6.         Gebze Kirazpınar Spor Kulübü

7.         Gebze Muallimköy Gençlik ve Spor Kulübü

8.         Gebze Spor Kulübü

9.         Gebze Karadeniz Spor Kulübü

10.       Genç Kale Spor Kulübü

11.       Gebze Tayfun Spor Kulübü

 

12.       Köşklüçeşme Spor Kulübü

 

13.       Mollafenari Spor Kulübü

14.       Mustafapaşa Spor Kulübü

15.       Sultan Orhan Spor Kulübü

16.       Tavşanlı Spor Kulübü

 

17.       Trakya Spor Kulübü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.