GEBZE 1955 GELİYOR

GEBZE 1955 GELİYOR

Gebzespor’un ismi değişiyor; GEBZE 1955 GELİYOR Son yıllarda kaoslardan, krizlerden bir türlü kurtulamayan Gebzespor başkan bulmakta dahi zorlanıyor....

Gebzespor’un ismi değişiyor; GEBZE 1955 GELİYOR

 

Son yıllarda kaoslardan, krizlerden bir türlü kurtulamayan Gebzespor başkan bulmakta dahi zorlanıyor. Biriken borçlar, geleceğin belirsizliği, camianın sindirilişi ve sahipsiz kalışı B planını devreye sokmak zorunda bırakıyor. Cumartesi günü yapılacak olan kongrede yeni yönetimin planları arasında Gebzespor ismini Gebze 1955 olarak değiştirmek olduğu öğrenildi.

 

YENİ SAYFA AÇMAK ZORUNDAYIZ

 

Gebzespor camiasında ayakta kalan tek topluluk olan Eskiçarşı dışında mücadele eden başka kurum, kuruluş ve isimler yok.

Taraftarların mücadelesi de artık takımın sportif başarı yakalaması ve için yeterli olmuyor. Vizyonu olan, kaynak yaratacak, imajı bozulmamış isimlerin başlatacağı yeni bir sayfa, mor menekşelerin tek kurutuluş yolu olarak görünüyor.

 

BORÇLAR BELİMİZİ BÜKÜYOR

 

Aydınspor, Malatyaspor, Göztepespor, Erzurumspor gibi köklü geçmişi olan kulüplerde tıpkı Gebzespor gibi kötü yönetim sonucunda B planlarını devreye sokarak isim değişikliğine gittiler. Değişen hiçbir şey olmadı. O kulüplerin camiaları aynı büyüklükte takımlarına destek vermeye devam ediyor. Mor menekşe rakamını bilmediği milyonları aşan borç yükü altında, geleceğini göremeyen karanlık bir yola saplanmış durumda. Yeni bir sayfa açmak dışında bu camiayı yeniden bütünleştirecek bir yol haritası görünmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.