GEBKİM’den sağlığa büyük destek

GEBKİM’den sağlığa büyük destek

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı ile Kocaeli Üniversite’nin sağlık alanındaki işbirliği yeni atılımlarla daha da güçleniyor.

 İmzalanan kapsamlı işbirliği protokolü uyarınca GEBKİM Vakfı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde yer alan Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi ile yeni kurulacak olan İyi Eğitim Merkezi’ne katkı sağlayacak. GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaların çalışanları, Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’nin yanı sıra Kocaeli Üniversitesi’ndeki diğer tıbbi tesislerden sağlık hizmeti alacak.

KAPSAMLI İŞBİRLİĞİ

Kocaeli Üniversitesi ve GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı’nın taraf olduğu işbirliği protokolü geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle imzalandı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı tarafından imzalan protokol, sağlık ve eğitimde kapsamlı bir işbirliği öngörüyor.

TEÇHİZAT VE DONATI DESTEĞİ

GEBKİM Eğitim, Araştırma ve Sağlık Vakfı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Batı Yerleşkesi’ndeki Aracı Ailesi’nin anneleri adına yaptırdığı Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’ne teçhizat ve donatı desteği sağlayacak. Ayrıca Kocaeli Üniversitesi’nin inşası devam eden İyi Eğitim Merkezi binası ile Yanık Merkezi’nin teknik donanım ve ekipmanına katkıda bulunacak. Buna karşılık GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki katılımcı firma ve fabrikalarda çalışan ve tıbbi bakıma ihtiyaç duyan hastalara, Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi ile üniversite içerisindeki diğer tıbbi tesislerde tıbbi bakım ve sağlık hizmeti sunulacak. Bunun yanında GEBKİM Kimya İhtisas OSB’deki firma ve fabrikalarda çalışanlar, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Yanık Merkezi’nde, yoğun bakımlarda ve diğer tıbbi tesislerde tedavi olabilecekler.

ÖNEMLİ BİR İŞBİRLİĞİ 

GEBKİM Eğitim Araştırma ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ise imza töreninde “Kocaeli Üniversitesi ile imzaladığımız protokol ile uzun süreli bir işbirliğinin temelini attık. Vakıf olarak üniversitemizin sağlık ve eğitim alanında yürüttüğü değerli çalışmalarına destek vermekten dolayı mutluyuz. GEBKİM Kimya İhtisas OSB’de yer alan firmalarımız ve çalışanlarının yaşam kalitelerini artırmak ve sağlık hizmetlerine ulaşımlarını kolaylaştıracak güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. Her alanda eğitimin geliştirilmesine inanıyor ve İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, GEBKİM Vakfı ile gerçekleştirdikleri işbirliğine yönelik şunları söyledi: “Hem Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’ne sağlanacak teçhizat ve donatı desteği hem de İyi Eğitim Merkezi’ne sağlanacak teknik donanım ve ekipman desteği için başta Sayın Vefa İbrahim Aracı ve Zümran Aracı olmak üzere tüm GEBKİM yönetimine teşekkür ediyorum”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.