Gear S3’e Pil Dopingi!

Gear S3’e Pil Dopingi!

Özellikle Tizen 3.0‘ın gelmesiyle artan pil ömrü sorunlarına Samsung çareyi buldu. Yeni güncelleştirme ile Gear S3‘teki sorunların düzeltildiği iddia...

Özellikle Tizen 3.0‘ın gelmesiyle artan pil ömrü sorunlarına Samsung çareyi buldu. Yeni güncelleştirme ile Gear S3‘teki sorunların düzeltildiği iddia ediliyor.

Samsung’un Android Wear yerine tercih ettiği işletim sistemi Tizen’in, 3.0 güncellemesinin ardından S3 kullanıcıların pilin hızlı tükendiğinden şikayet etmeye başlamışlardı. Bugün gönderilen yeni yamayla sorunun çözüldüğü ifade ediliyor. İlk aşamada Kanada’da dağıtılmaya başlanan paket, yaklaşık 21 MB boyutunda ve telefon üzerindeki Gear uygulaması üzerinden yüklenebiliyor. Ülkemizde kullanıcıların güncellemeyi alması birkaç gün daha sürebilir.

2016 yazında tanıtılan Gear S3‘ün ardından Samsung başka S serisi akıllı saat tanıtmadı. Uzun süredir amiral gemisi unvanını bulunduran saat, yerini ne zaman halefine bırakacak merak ediliyor. Ocağın başında gerçekleştirilecek olan CES fuarında S4‘ün geleceğine dair bir ibare yer almıyor. Şimdilik hiçbir ibare yer almasa da önümüzdeki aylarda Galaxy S9‘la birlikte tanıtılması söz konusu olabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Cumhuriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.