Gazeteci Ve Muhtar Serbest Bırakıldı

Gazeteci Ve Muhtar Serbest Bırakıldı

Körfez Adliyesi'ne sevk edilen gazeteci Ergün Demir ve Hereke 17 Ağustos Mahallesi Muhtarı Halil Taş serbest bırakıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet   Demir'in yanında yer alarak, destek oldu.

Muhtar Halil Taş adliyeden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "Ben iyilik yaptım bu duruma düştüm. Benim suçum fakir aileye yardım etmek. Beni serbest bıraktılar şu anda. Benim bir suçum yok. Tek suçum garibana yardım etmek" dedi. Gazeteci Ergün Demir ise şu açıklamada bulundu:
"Hepimizin haber kaynağı var, bana Hereke'den bir bilgi geldi, ben bunun çok önemli ve trajik bir haber olduğunu hissettim. Olay yerine gittim ve haber ile yarım gün uğraştım. Haber çok trajikti ve çok etkileyiciydi. Haberi bütün verileriyle, belgeleriyle yaptım. Haber birden büyüdü çok etkili, çok trajik bir haber olduğunu zaten Türkiye öğrendi. Ben oraya gitmeseydim öğrenemeyecektik ama haber benim için bu kadardı. Haberi ben bir ailenin trajedisini alıp basında ve gazetemde yayınladım. Bundan sonraki konular benim tamamen dışımdadır.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.