Galyan, ‘Teşkilatım ne derse kabulüm’

Galyan, ‘Teşkilatım ne derse kabulüm’

 MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Fatih Galyan, “Teşkilatlarımın beni görmek istediği her göreve gelirim” dedi.MHP İl Teşkilatı önceki akşam haftalık...

 

MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Fatih Galyan, “Teşkilatlarımın beni görmek istediği her göreve gelirim” dedi.

MHP İl Teşkilatı önceki akşam haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün şehir dışında olması nedeniyle, toplantı öncesi basın açıklamasını Başkan Vekili Fatih Galyan yaptı. 2011 yılında yapımına başlanması planlanan fakat 2012 yılına sarkan İzmit-Sapanca duble yolu ile ilgili konuşan Galyan, “Duble yolları ile her fırsatta övünen AKP iktidarı, topu topu 12 kilometre olan Kartepe’deki duble yolu hala bitiremedi. AKP, bu çalışması ile sınıfta kaldı” dedi.

 AKP, SINIFTA KALDI

Yolun hayati önem taşıdığını belirten Galyan, “Daha önce bu yolda binlerce vatandaşımız can vermiş. Sormak gerekiyor bu yolun bitmesi için daha kaç kişi ölmeli veya yaralanmalı. Organize Sanayi Bölgesi ve fabrikaların lojistiğini sağlayan kamyonlar da bu yolda tehlike arz ediyor. Bölgeye gelecek olacan yatırımcılar içinse yol büyük bir dezavantaj. Topu topu 12 kilometre ve 3 kavşaktan oluşan bu yol ne zaman tamamlanacak? Duble yolları ile övünen AKP iktidarı Kartepe’de sınıfta kaldı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.