Galip Gündoğdu helallik istedi

Galip Gündoğdu helallik istedi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kocaelispor ile anlaşan ve Yeşil Siyahlılarınzor sürecinde takımı kriz ve kaostan çıkararakligde tutan Teknik Direktör Galip Gündoğdu,bu sezon ise Kocaelispor ile Play-Off yarı final heyecanı yaşattı.

Sözleşmesi 31 Mayıs 2019 itibari ile sona eren Gündoğdu camiadan helallik ve isterken, yeni başkan Hüseyin Üzülmez’e yönetimineve yeni teknik adam Engin Korukır’a başarı dileğinde bulundu.
GENEL OLARAK BİR TEŞEKKÜR BEKLERDİM
Gündoğdu, Kocaelispor ile unutamayacağı 15 ayı geride bıraktığını belirtti ve gazetemize şu açıklamaları yaptı: Nasip buraya kadarmış. Sonraki yıllarda da Kocaelispor’da çalışmayı çok isterim. Yeni yönetimden Bahadır bey ile görüşmemiz oldu. Bahadır bey benden rapor istedi. Raporumuzu verdik. Göreve yeni geldiler, düşünülmemiş olabilir ama genel manada bir teşekkür beklerdik. Saygı duyuyorum.
3 TAKIMLA GÖRÜŞTÜM
Şu an İstanbul’dayım. Kısa bir süre önce yurt dışındaydım. Bu zamana kadar Ege ve Akdeniz’den 3 takım ile görüştüm, anlaşma olmadı. 15 Temmuz’a kadar İstanbul’da bekleyeceğim. Bir hareket olmazsa önce Samsun’a ardından baba yeri GiresunAlucra’ya gideceğim. Kocaelispor’da yeni yönetime başarılar diliyorum. Böyle bir camiada başkanlık yapmak bence önemli bir misyon ve sorumluluk gerektirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.