Galatasaray maçı izleme dilekleri kahramanını buldu

Galatasaray maçı izleme dilekleri kahramanını buldu

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlk Okulu tarafından sürdürülen,  "Sen Ne Dilersen!" projesi kapsamında dört öğrencinin Galatasaray maçı izleme dileğinin kahramanı, Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz oldu.

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlk Okulu tarafından sürdürülen,  "Sen Ne Dilersen!" projesi kapsamında dört öğrencinin Telekom Arena’da Galatasaray maçı izleme dileği yerini buldu. Mehmet İzgi, Batuhan Aktaş, Hamza Eren Kılıçkara ve Caner Can'ın dilekleri Galatasaray’ın iç sahada Evkur Yeni Malatyaspor ve İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynadığı maçları izlemesiyle yerine getirildi. Dört çocuğun yerine gelen dileklerinin kahramanı ise Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz oldu.

Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu Müdürü Feyyaz Demirbaş çocukların dileklerinin, destekçiler marifetiyle gerçekleşmeye devam ettiğini belirtip henüz kahramanını bulmamış birkaç dileğin kaldığını, “Çorbada benim de tuzum olsun" diyenlerin okulun web sayfasını ziyaret ederek çocukların dileklerini inceleyebileceğini kaydetti. Proje kapsamında çocukların dilekleri için anket düzenlenmiş ve sonuçlar duyurulmuştu.

http://darica.meb.gov.tr/sennedilersen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.