Futsalda şampiyonlar belli oldu

Futsalda şampiyonlar belli oldu

Gölcük’te Lise ve ortaokullar arasında düzenlenen Futsal Turnuvası final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreniyle şampiyon olan okul takımları belli oldu

TURNUVA BEŞ GÜN SÜRDÜ

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İşbirliğinde Gölcükte Öğrenci Olmak Projesi kapsamında düzenlenen Ortaokul ve Liseler arası Futsal Turnuvası beş gün süren müsabakaların ardından oynanan final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Futsal Turnuvası ödül törenine, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Gölcük Belediyesi Spor Müdürü Salim Tekeş, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

300 ÖĞRENCİ MÜCADELE ETTİ

 

17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan ve büyük heyecana sahne olan final müsabakalarında Lise ile Ortaokullardan katılımın sağlandığı futsal turnuvasında 25 okul toplamda 300 öğrenci ile mücadele verdi. Turnuva boyunca maçları İl Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen resmi hakemler yönetti.

 

DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

 

Hayli çekişmeli geçen maçlarda oldukça güzel renkli görüntülerin oluşması komiteyi ve turnuvaya katılım sağlayan okul idareci ve öğrencileri memnun etti. Final maçının oynanması ve ardından düzenlenen törenle ödüller sahiplerini buldu. Beş gündür devam eden turnuva oynanan final müsabakaları ile sona erdi.

 

 

 

Dereceye giren okul takımları:

 

Genç Kızlar

 

1)AKV MTAL

 

2)İhsaniye AL

 

3)İhsaniye MTAL

 

 

 

Genç Erkekler

 

1)İhsaniye AL

 

2)İhsaniye MTAL

 

3)Hacı Halit Erkut AL

 

 

 

Yıldız Erkekler

 

1)Mecit Kavan İOO

 

2)Değirmendere Atatürk OO

 

3)KSO Dumlupınar OO

 

4)Gölcük OO

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.