FUTBOLUN EMNİYETİ YOK!

FUTBOLUN EMNİYETİ YOK!

Futbolda şiddetin önüne geçilemiyor. Maltepe taraftarı kesici ve yanıcı aletlerle elini kolunu sallayarak Darıca tribünlerine girdi. Maç sonunda Darıca...

Futbolda şiddetin önüne geçilemiyor. Maltepe taraftarı kesici ve yanıcı aletlerle elini kolunu sallayarak Darıca tribünlerine girdi. Maç sonunda Darıca tribün lideri ağır yaralandı. Emniyet sınıfta kaldı.

Darıca Gençlerbirliği’nin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Maltepespor maçının ardından Maltepespor taraftarı Darıca Gençlerbirliği tribün lideri Gürcan Şehitoğlu’nu bıçakla yaraladı. Şehitoğlu’nun olay sonrasında ağır yaralanarak Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

 

DARICA EMNİYETİ MALTEPE TARAFTARINI ARADI MI?

 

Maça 10 dakika gecikmeli olarak gelen Maltepespor, stada meşale, torpil ve çok sayıda yanıcı ve kesici maddeler soktu. Taraftarlar maçın ikinci yarısında Darıca taraftarının olduğu kısma torpil ve meşaleler atarak Darıca’lı taraftarları kışkırttı. Maçın oynandığı anda bunların yaşanması Darıca Emniyetinin zafiyetini gösterdi. Maltepespor taraftarının yakıcı ve kesici aletleri nasıl tribüne soktuğu en büyük tartışma konusu oldu. Gebze Haber Gazetesi olarak ağır yaralanan ve Farabi Devlet hastanesinde tedavi gören Gürcan Şehitoğlu’na acil şifalar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.