FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKTI

FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKTI

Cemil Yaman söz verdi;FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKTI   Dilovası Belediyespor’da maddi kriz ilginç boyutlara ulaştı.  Futbolcular son kez Kandıra...

Cemil Yaman söz verdi;

FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKTI

 

 

 

Dilovası Belediyespor’da maddi kriz ilginç boyutlara ulaştı.  Futbolcular son kez Kandıra maçı için Dilovası’na geldi. Yönetimden ödeme bekleyen futbolculara yine olumsuz cevap gelince futbolcular maça çıkmayacaklarını belirterek stadı terk etmek istedi. Tam o sırada stada makam aracıyla gelen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman futbolculara bir araya toplayarak “çıkın topunuzu oynayın hafta içinde ödeme konusunda size ben söz veriyorum” dedi. Futbolcular yine Başkan Cemil Yaman’ı kıramadı ve soyunma odasına giderek formalarını giyip maça çıktılar.

 

DİLOVASI KANDIRA’YA TESLİM

 

Şampiyonluk hayallerinden haftalar önce uzaklaşan play-off umutlarını da oldukça zora sokan Dilovası Belediyespor, maddi sıkıntıları aşamayınca sportif çöküş yaşadı. Ligin ilk yarısında Kandıra deplasmanından 1 puanla dönen ve 3 puanı kaçıran taraf olan Dilovası ligin 14.haftasında konuk ettiği rakibine 1-0 yenilerek play-off umutlarını oldukça zora soktu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.