Fotoğraf yasağına damat bile dayanamadı

Fotoğraf yasağına damat bile dayanamadı

 Gebze Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda bulunan nikâh salonlarında fotoğraf çekim yasağı skandala neden oldu. Nikâh salonunun fotoğraf ve video...

 

Gebze Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda bulunan nikâh salonlarında fotoğraf çekim yasağı skandala neden oldu. Nikâh salonunun fotoğraf ve video çekim işini alan firma yetkilisi ailelerin cep telefonu ile bile fotoğraf çekimine engel olunca damat ve gelin isyan ederek tepki gösterdi. Emre Doğdu ve Gül Cemal çifti nikâh defterini imzaladıktan sonra damat Emre Doğdu mikrofonu eline alarak, “Burada birileri ailemin bile bizim bu mutlu nikâh anı fotoğrafımızı çekmesini yasaklıyor. Bunu sorun haline getirerek Gebze Belediyesi güvenlik sorumlularını da alet ediyorlar. İsteyen herkes benim fotoğrafımı çekebilir” diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.

FOTOĞRAF TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

 

Sözlü tartışmalar fiili engellemelere neden olunca damat ve gelin duruma müdahale ederek, “Burası dağ başımı, buna kim engel oluyor? En mutlu günümüzü rezil ettiniz. Bunun hesabını soracağım” dediler. Gelin ve damadın aileleri fotoğrafı çeken firma yetkilisi ile belediye güvenlik görevlilerine de tepki göstererek olaydan şikâyetçi olacaklarını söylediler. Nikâh salonlarındaki fotoğraf ve video çekim işini 125.000 TL’ye ihale edildiğini iddia eden vatandaşlar, “Nikâh salonunda bu tür fotoğraf yasakları olmamalı. Buralar birilerinin ticaretine alet edilmemeli. Bir fotoğraf için 6 TL gibi bir ücret isteniliyor. Video çekiminden 100’lerce lira talep ediliyor. İnsanların en mutlu anı perişan ediliyor” şeklinde görüş belirttiler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.