Formları yanlış doldurunca  üyelikleri kabul edilmedi

Formları yanlış doldurunca üyelikleri kabul edilmedi

ÇYDD Gebze Şubesi bir dönem, bazı üyelik taleplerinin kabul edilmediği iddiasıyla çalkalandı. Başkan Nurcan Çınar kasıtlı bir tavrın söz konusu olmadığını belirtip, “Bir kişiyi dahi üye yapmak için çabalıyorum. Çok büyük yanlış anlama var. Formları yanlış

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi geçen dönem bir grubun üyelik girişiminde bulunup yönetim tarafından üyeliklerinin kabul edilmediği iddiasıyla hayli çalkantılı bir süreç geçirdi. Sosyal medyadan yönetime yönelik ağır eleştirilerde bulunuldu. Başkan Çınar önceki günkü basın toplantısında sorumuz üzerine sürece dair şunları kaydetti:

KABUL ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL

“Dernek üyeliğinin kabul edilmediğine dair konuda çok büyük bir yanlış anlama var. Ben buraya bir kişiyi daha üye yapabilmek için çabalıyorum. Resim kursuna gittiğimde, insan çekmeye çalışıyorum. Kitap okumaya davet ettiğim insanları üye yapmaya gayret gösteriyorum. Bu şekilde insan arayışına girmişken bir başkalarını kabul etmemem mümkün değil.

FORM USULSÜZ DOLDURULDU

Form dolduran arkadaşlar, genel merkez tarafından doldurulaması gereken yeri yanlışlıkla doldurdular. Kabul edilmedi. Adres eksik beyan edildi, kabul edilmedi. Formda öneren kişi bölümü var. Bir kişinin ismi yazılır ve imza atar. İki kişinin ismi yazılıp bir imza atıldı.

GENEL MERKEZ YAKIN TAKİPTE

Genel merkezimiz medyayı takip ediyor. Genel başkan yardımcıları benim sosyal medyadan, Facebook’tan arkadaşlarım. Orada neler olduğunu biliyorlar. Bazen insan yanlış yapabilir ama bir yöneticim hata yapsa ben bunu elaleme söylemem ki. Kendi aramızda konuşarak çözeriz. Ama dışarıdan konuşmalar çok yanlış şeyler.

PAYLAŞIMLARI ÇOK ÇİRKİNDİ

O süreçte sosyal medyada, Facebook’ta yazılan şeyler çok çirkindi. ‘Para yiyorlar’a kadar getirdiler meseleyi, gerçekten hoş olmayan şeyler. Derneğe gelmedikleri için ne olduğunu, neyin nasıl döndüğünü bilmiyorlar.”

ÜYESİ OLACAĞIM YERİN BAŞKANINI KARALAMAM

Şube yönetim kurulu üyesi Nazlı Acar da sürece dair, “Derneğe üye olmak isteyen kişiler, üstelik üyelik sürecinde bunu yapıyorlar. Ben bir derneğe üye olmak istiyorsam, başkanını da karalamam. Kaldı ki kamu yararına çalışan bir derneğiz ve yaptığımız gönül işi. Herkes, üste para harcayarak iş yapıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.