Flormar işçisine destek verdi

Flormar işçisine destek verdi

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve yönetimiyle beraber 196 gündür direnişte olan Flormar işçisine moral ziyaretinde bulundu.

fatma-kaplan-hurriyet-(2)-001.jpgfatma-kaplan-hurriyet-(3)-001.jpg

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yönetimi önceki gün Gebze OSB içerisindeki fabrika önünde 196 gündür direnişte olan Flormar işçisine destek ziyaretinde bulundu. İşçilerle bir süre sohbet ederek, onlara moral veren Milletvekili Hürriyet, yaptığı konuşma ile de işçilere destek oldu.

SİZİN DİRENİŞİNİZ, BİZİM DİRENİŞİMİZ

Gebze OSB içerisinde bulunan fabrika önünde gerçekleşen direnişte işçilere yönelik olarak konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Siz direnişin simgesi oldunuz. Herkes güç verdiniz. Bütün kadınlar, bütün işçi sınıfı adına da güzel bir örnek oluşturdunuz. Mücadeleniz inşallah nihayete ersin ve olumlu sonuçlansın. Bu mücadelede bize ne zaman, nerede ve nasıl ihtiyaç olursa olsun her zaman yanınızda olacağız.  Sizin direnişiniz, bizim direnişimiz. Hiçbir kötülük sonsuza kadar yaşamaz ve biliyoruz ki hak, hukuk, adalet eninde sonunda yerini bulacak” dedi.

HAKLARINIZI ALACAKSINIZ

Açıklamasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Bugün bu haksızlığı bu hukuksuzluğu, kim yaratıyorsa eninde sonunda hesabını verecek. Belki bu hesap yarına kalacak ama kimsenin yanına kar kalmayacak. Bizler, bütün kadrolarımızla, bütün gücümüzle ve inancımızla, bütün dayanışma ruhumuz ve kardeşlik duygularımızla sizlerin yanınızdayız. Davalarınız sonuçlandığında sizler haklarınızı alacaksınız. İşlerinize dönebilmeniz ve haklarınızı alabilmeniz için sonuna kadar bu mücadelede bizim de olduğumuzu sakın unutmayın” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.