FIRTINA’DAN ANLAMLI ZİYARET

FIRTINA’DAN ANLAMLI ZİYARET

Gebze Fırtına Trabzonspor yönetimi önceki gün Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.   Bölgenin en aktif derneklerinden...

Gebze Fırtına Trabzonspor yönetimi önceki gün Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

 

 

 

Bölgenin en aktif derneklerinden biri olan ve çok sayıda ziyaretler gerçekleştirerek başarılı bir dernekçilik örneği veren fırtına yönetimi, önceki dün Trabzon’lu olan Dilovası Kaymakam’ı Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Trabzonspor logosunun bulunduğu halı dokumalı tablo hediye etti.

 

TRABZONSPOR’A HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ

Fırtına Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Köksal Katı, İbrahim Erata, Nihat Ayvaz ve Emrullah Bilgin ile birlikte Kaymakam Şahin’in ziyarete eden Fırtına Dernek Başkanı Harun Kaya,” Trabzonspor’a gönül verenlere hizmet etmek ve tek çatı altında buluşturmayı hedefleyerek yola çıktıklarını belirtti. Fırtına yönetim kurulu, Kaymakam Hulusi Şahin’i Fırtına Derneği’ne davet etti.

Fırtına yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Kaymakam’ı Hulusi Şahin, en kısa sürede iadeyi ziyarette bulunacağını belirtti.

KONU TRABZONSPOR OLUNCA…

Ziyaretin ana konusu Trabzonspor’du. Kaymakam Şahin ve fırtına yönetimi bir süre Trabzonspor hakkında sohbet etti. Şahin, “3 Temmuz’da başlayan şike sürecinden sonra futboldan tamamen soğuduğunu ve buna tepki olarak maç izlemediğini futbol konuşulan her yerde bunu dile getirdiğini ifade etti.

DİLOVASI’NDA MUTLUYUM

 

Şahin sözlerini şöyle noktaladı. Dilovası’nda görev yapmaktan dolayı mutluyum. Sorun yok. Gebze ve bölgesinde çok sayıda dostlarımız var. Sık sık bir araya geliyoruz. Bizim işimiz hizmet etmek, Dilovası bu anlamda gelişen bir ilçe, ne kadar hizmet edersek o kadar mutlu oluruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.