FIRTINA İFTİHARLA SUNAR

FIRTINA İFTİHARLA SUNAR

 Trabzonspor’un Marmara Bölgesindeki güçlü kalesi Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği kusursuz bir iftar programı düzenleyerek bordo mavili renklere...

 

Trabzonspor’un Marmara Bölgesindeki güçlü kalesi Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği kusursuz bir iftar programı düzenleyerek bordo mavili renklere gönül verenleri bir araya getirdi. Bu yıl 5.si düzenlenen programın selamlama konuşmasını Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş yaptı.

Holidayn Inn otelin ev sahipliği yaptığı programa; Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk A spor yorumcusu Olcay Çakır, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Gebze Trabzonslular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Tuzla Sanayiciler ve İş Adamları'da Yönetim kurulu başkanı Erkan Yavuz Atagün, Gebze Eski Fırtına Trabzonspor Derneği Başkanı Harun Kaya ve iş, spor ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. 

GÜNDEM TRANSFERDİ

Bu yıl 5’incisi düzenlenen iftar yemeğinin birinci gündem transferdi.

Davetliler oruçlarını açtıktan sonra bordo-mavili ekibin gündemdeki transferlerini konuştu. Trabzonspor’un şampiyonluğu için dua eden bordo-mavili taraftarlar, iftara katılan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve A spor yorumcusu Olcay Çıkar’la bol bol fotoğraf hatıra fotoğrafı çektirdi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.