Filede küçüklerin final heyecanı

Filede küçüklerin final heyecanı

2018-2019 Voleybol sezonu küçükler kategorisi kız ve erkek grup karşılaşmaları sona ererken mücadele eleme usulü final karşılaşmaları ile fuar merkezinde devam ediyor.


TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Küçükler Kategorisi kız ve erkek Türkiye Şampiyonası’nda gruplarında 1. ve 2. sırayı alan takımlar belirlendi. Kız ve erkeklerde 16’şar takım eleme usulü final müsabakalarına kaldı.
FİNALE KALAN TAKIMLAR
Küçükler kategorisi kız-erkek grup müsabakaları sonucunda kızlarda Galatasaray, Fenerbahçe, Arkas Spor, Karşıyaka, Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Vakıfbank İstanbul, Karayolları, İlbank, Vakıfbank Ankara, Nilüfer Bld., Eczacıbaşı, Tekirdağ Yıldırım Spor, TVF Spor Lisesi, Mersin Volgem, Tarsus Bld., Halkbank ve erkeklerde ise Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Avrupa Voleybol, TED Ankara Kolejliler, İst. Okyanus Koleji, Arkas Spor, Halkbank, Ziraat Bankası, Bursa Bosch, Altınyurt, İst. Fabrika Voleybol, İstanbul BBSK, Maliye Piyango, Sahabiye ve TFL Altekma eleme usulü final müsabakalarına kalan takımlar oldu.
ÖDÜL TÖRENİ ÇARŞAMBA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2018 – 2019 Voleybol sezonu küçükler kategorisi kızlar ve erkek Türkiye Şampiyonası, 29 Mayıs Çarşamba günü oynanacak final karşılaşmaları ile tamamlanacak. Karşılaşmaların ardından dereceye giren takımların kupa ve madalyaları takdim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.