Fikri Işık Çayırova’da temaslarda bulundu

Fikri Işık Çayırova’da temaslarda bulundu

  Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AKP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Yekta Türker, AKP...

 

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AKP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Yekta Türker, AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin ve AKP Belediye Başkanı Aday Adayları ile Çayırova ziyaretinde bir araya gelen Işık, ikiler restaurantta gerçekleştirilen kahvaltı programında eğitim ve genel çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

ÇAYIROVA’DA EĞİTİMİN KALİTESİ ARTTI

Yerelden genele eğitim yatırımlarında yeni sistemlerin oturması için gerekli çalışmaların arttığını ifade eden Fikri Işık, Çayırova genelindeki eğitim yatırımlarını değerlendirdi. Çayırova’da devam eden yeni okul inşaatları ile eğitimde önemli gelişmelerin yaşandığını belirten Işık, Çayırova’da her geçen gün öğrenci sayısının arttığını ve bu nedenle yine yeni okulların Çayırova’da inşa edileceğini söyledi. Çayırova’nın eğitim yatırımları ile iyi bir eğitim kalitesine ulaştığını ve yapımı devam eden okullar ile dersliklerde öğrenci sayısının 30’un altına düşeceğini vurgulayan Fikri Işık, artık Türkiye’de okulların teknolojik donanımlı ve modern olarak inşa edildiğini söyledi. Genç ve dinamik bir ilçe olan Çayırova’nın eğitimle büyüdüğüne dikkat çeken Işık, Çayırova Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yenimahalle İlköğretim Okulu’nun görüntü ve donanımsal bakımdan çok modern bir okul olacağının altını çizdi. Ayrıca Çayırova’da iki okulun daha inşaatının devam ettiğini ifade eden Kocaeli Milletvekili Işık, eğitim yatırımlarının süreceğini söyledi.

 

“ÇAYIROVA TESİSLEŞME YOLUNDA İLERLİYOR”

Eğitim yatırımlarının yanı sıra sportif ve sağlık alanlarında da Çayırova’nın tesisleşme yolunda ilerlediğini vurgulayan Işık, kapalı spor salonunun hizmete açıldığını belirtti. Yine Çayırova’nın 2 stadyumu olduğuna dikkat çeken Işık, sağlık alanında da Çayırova’da hizmetlerin yapıldığını ifade etti. Çayırova Semt Polikliniği’nin Fatih Devlet Hastanesi ile entegreli bir sistemde hizmet verdiğini kaydeden Işık, ilerleyen zamanda semt polikliniğin de gecede hizmet verilebilecek durumda doktorların bulunacağını söyledi.

 

MODERN BİR TÜRKİYE İNŞA EDİYORUZ

İkiler Restaurantta gerçekleştirilen toplantıda Çayırova’nın nüfus yoğunluğu hakkında da görüşlerini aktaran Fikri Işık, Türkiye’de en hızlı gelişen ve nüfus artışı yaşayan ilçelerden birisinin Çayırova olduğunu söyledi. Çayırova halkına daha kaliteli ve sağlıklı hizmetler ulaştırmak için çalıştıklarını kaydeden Işık, 12 yıllık bir süreçte AK Parti iktidarı ile Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini, yeniliklerin ülke insanı ile tanıştığını ve insana hizmet anlayışı ile modern bir Türkiye’nin inşa edildiğini belirtti. Ayrıca aday adaylık sürecinde Çayırova’da 13 aday adayının bulunduğunu ve bir kişinin aday olacağını söyleyen Işık, adayın belirlenmesinin ardından da AK Parti’deki birlik ve beraberliği el ele sürdüreceklerini söyledi. Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Işık, Çayırova’nın gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

IŞIK, CAMİİ CEMAATİNİ ZİYARET ETTİ

SKM Programları çerçevesinde güne Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AKP Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin ve AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayları ile bir araya gelerek başlayan TBMM. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Fikri Işık, daha sonra Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlarda Çayırova Merkez Camii cemaati ile bir araya geldi. Çayırova Mahallesi’nde Camii cemaati ile sohbet etme imkânı bulan Işık, bazı hizmetlere ve gelişmelere değindi.

 

ÇİFTÇİNİN YOLU AÇILDI

Anadolu’nun en büyük gelir kaynaklarından olan çiftçiliğin yolunu açtıklarını vurgulayan TBMM. Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Fikri Işık, tarımsal büyümeye hız kattıklarını ve verimliliği arttırdıklarını ifade etti. Eskiden çiftçilerin ve tarımın Türkiye’de bitme noktasına geldiğini kaydeden Işık, AK Parti iktidarı ile bu sorunun ortadan kalktığını ve çiftçilikte yeni reformların yapıldığını belirtti.

 

İMF’DEN BORÇ ALMADIK, BORÇ VERECEK DURUMDAYIZ

 

Türkiye’nin son 12 yılda eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, altyapıda, çevrede olduğu gibi ekonomik anlamda da büyük bir ülke olduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İMF’den bor alan bir iktidar olmadıklarını belirtti. İMF’ye borç verebilecek kadar büyük bir ekonomiye sahip olduklarını kaydeden Işık, Türkiye’nin bu günleri görmesinde AK Partiye olan güveninin olduğunu söyledi. Ayrıca Işık, “İstikrarın sürmesi ve Türkiye’nin 2023 hedeflerine ilerlemesi için Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bizlerde durmadan çalışıyoruz. Ülkemizin yararına yapılacak her hizmeti kaliteli ve sağlıklı bir şekilde halkımıza ulaştırıyoruz. Gerek yerelde gerekse de genelde her işi benimseyerek hizmet üretiyoruz. Sizlerinde bildiği gibi ülkemiz çok zorluklarla karşı karşıya kalmış ve bu zorlukları AK Partimizin iktidarı ve hizmetleri ile atlatmıştır. Artık borç alan değil borç veren bir ülke konumundayız. Halkını düşünen yarınlarına gelecek bir Türkiye bırakmak isteyen bir başbakanın yanında değerli milletimize hizmet üretmek bizim için onurdur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.