Feribottan atlayıp intihar etti

Feribottan atlayıp intihar etti

 Yalova-Topçular’dan hareket eden Feribot’a İmam Nikahlı eşiyle birlikte binen ve bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı denize atlayan...

 

Yalova-Topçular’dan hareket eden Feribot’a İmam Nikahlı eşiyle birlikte binen ve bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı denize atlayan 25 yaşındaki Arzum Özbey hayatını kaybetti.

Önceki akşam saatlerinde imam nikahlı eşi olduğu belirtilen Hasan Kara’nın kullandığı 67 U.D. 388 Plakalı özel otomobille Yalova Topçular iskelesinden feribota binen Arzum Özbey, daha sonra imam nikahlı eşiyle araçlarından inerek güverteye çıktılar. Görgü tanıklarına göre, burada bir süre sohbet eden çift daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın uzamasının ardından sinirlerine hakim olamayan Arzum Özbey saat 21.00 sularında bir anda güverteden atlayarak denize düştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Feribottaki personel tarafından kurtarılarak denizden çıkarılan Arzum Özbey, haber verilmesi üzerine kendisini Eskihisar İskelesinde bekleyen 112 Acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Doktorların ve sağlık ekiplerinin yaklaşık olarak 45 dakika boyunca müdahalede bulunduğu genç kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından Eskihisar Jandarma Karakolu’na götürülen Arzum Özbey’in imam nikâhlı eşi  Hasan Kara’nın ise ifadesinin devam ettiği öğrenilirken konuyla ilgili olarak soruşturma açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.