“FENİŞ SİZİ SATTI SİZ FENİŞ’İ SATMAYIN”

“FENİŞ SİZİ SATTI SİZ FENİŞ’İ SATMAYIN”

  Gebze’nin en büyük fabrikalarından FENİŞ’in iflasını bildirerek fabrikayı kapatmasının ardından hak arayışına giren işçilere destek...

 

 

Gebze’nin en büyük fabrikalarından FENİŞ’in iflasını bildirerek fabrikayı kapatmasının ardından hak arayışına giren işçilere destek vermek için fabrikaya giden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “FENİŞ sizi sattı ama siz FENİŞ’i satmayın” dedi. Feniş’in iflasının açıklanmasından sonra maaşlarını ve özlük haklarını alamayan işçilere destek vermek amacıyla fabrikaya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek yanlarında olduklarını söylediler.

 

Çelik İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Saadet Partisinin gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, “Biz Sadaka istemiyoruz. Biz harçlık istemiyoruz. Biz hakkımız olan alın terimizin karşılığını istiyoruz. Bugüne kadar kar eden bir Fabrika hiçbir gerekçe gösterilmeden iflasını ilan etti. İşçilerimizin hiçbir özlük haklarını ödemiyorlar. Burada 3 aydır maaş alamayan kardeşlerimiz var. 20 yıldır burada çalışanlarda var 1 yıllık yeni kardeşlerimizde var. Biz bir aileyiz. Bu fabrika bizimdir. Bizde fabrikamıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Haklı olduğumuz davada bir adım bile geri durmayacağız. Siyasilerimizden ve büyüklerimizden bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz.” dedi.

 

“SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ

Düzenin rantiyeci ve ağalardan yana olduğunu söyleyerek söze başlayan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, kendilerinin; iktidar partisi olsaydık buraya böyle eli boş gelmezdik diyerek söze başladığına dikkat çekerek, “Yetki bizde olsaydı böyle fabrikalar değil kapanmak yenilerinin açılması için ellerimizden ne gelirse yapardık. Ben görüyorum ki siz ekmek kapınızı satmıyorsunuz. Haklı davanızda sonuna kadar yanınızdayız. Sizler ailenize helal rızık götürmenin peşindesiniz. Bizler Saadet Partisi olarak her zaman mağdur olanın yanında yerimizi alırız. Fabrikalar açmak bizim hükümetlerimize nasip olmuştur. 11 yıllık AKP iktidarı sadece fabrikaları ya kapatmıştır ya özelleştirmiştir. Haklarınızı alıncaya kadar her platformda her ortamda biz sizinle birlikteyiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.