Feniş işçileri direniyor

Feniş işçileri direniyor

 BİLKAR tarafından düzenlenen Yeni Türkü konserine katılan Feniş işçileri adına bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin...

 

BİLKAR tarafından düzenlenen Yeni Türkü konserine katılan Feniş işçileri adına bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, “Feniş işçileri olarak çalıştığımız ve yıllarımızı verdiğimiz fabrikayı terk etmiyor direniyoruz” dedi. 

520 İŞÇİ FABRİKADA BEKLİYOR

9 Eylül tarihinde üretimin durdurma kararından sonra ilk olarak 420 ardından 20 Eylül’de iş haklarının feshedilmesiyle birlikte beyaz yakalılarla birlikte 520 işçinin işsiz kaldığını belirten Koç, “İşveren yıllarca bu işçilerin sırtından kar ederken hiçbir pay vermedi. Şimdi ise emeğimizi elimizden almak istiyor. Bizler buna karşı fabrikayı terk etmeyerek direnmeye karar verdik. Feniş işçileri olarak bu zor süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var. İşçiler fabrikada insanüstü bir mücadele veriyor. Bu nedenle diyoruz ki sizlerin bize vereceği destek bizim için çok büyük bir önem taşıyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.