FELAKET BİR DÖNEMDİ

FELAKET BİR DÖNEMDİ

2011-2013 yılları arasında Kocaelispor başkanlığı yapan ve o dönem kulübü kapatmaktan kurtaran eski başkan Orhan Görsen, "Camia birlik-beraberlik içinde olursa bu sezon takımın şampiyon olacağını düşünüyorum" dedi O dönem yönetim taraftarların elindeydi.

Büyüklerimizin sahip çıkmasını bekledik. Futbol Federasyonu'na kulübü kapatma dilekçesinin verildiğini duyunca ben ve arkadaşlarım iki günde toplandık ve yönetime talip olduk. Kapanmasına engel olmak için harekete geçtik. Kongrede bize destek geldi. Bu olay bazı kişileri sevindirmedi. Tesislerde forma, top, işin kötüsü futbolcu yoktu. Futbolcuları Körfez FK'ya transfer etmişler. Biz bu futbolcularımızı geri istedik, ama çok kötü yanıt aldık. 15-16 yaşlarındaki çocuklara lisans çıkarttık, o dönem bize destek olan ailelere teşekkür ediyoruz. Formaları temin eden Rafet Kırgız'a , kamp parasını veren o dönemin Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar'a teşekkür ediyoruz. KEV'den yardım desteği gördük. Felaket bir dönem yaşadık. Görevimizi zor şartlarda yapmaya çalıştık. Çok baskı yedik ama göğüs gerdik.

TFF TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu ve hakem camiası lige katıldığımız için bize teşekkür etti. Amaç o dönem başarı yakalamak değil, ayakta tutmaktı.O futbolcuları geri alsaydık 2.Lig'de kalırdık. Cılız bir kadro ile mücadele ettik ve o sene küme düştük.  3. Lig'de ise o futbolcularla ligin bitimine 5 hafta kala ligde kaldık. Kulübü uçurumdan aldığımız için mutluyuz. Yeni stadın açılış maçında o tabloyu görmek çok güzeldi. 16 yaşında ayak bastığım Kocaelispor' u yalnız bırakamazdık. Türkiye'de kulübün her kategorisinde yer alan benden başkasını bulamazsınız. Başkanlık döneminde yakınlarımızdan bile darbe aldık ve yıprandık. Misyonumuzu tamamladık ve görevi bıraktık. Bahri Yavuz çok iyi bir Kocaelisporlu. Başarılı ve doğru işler yapıyor. İnanmış bir yönetim var. Çatlak ve olumsuz sözler takıma zarar verir. Bu kadronun şampiyon olacağını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.