Farabi’ de Kalite ve Verimlilik Değerlendirmesi

Farabi’ de Kalite ve Verimlilik Değerlendirmesi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri/İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığı tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Kalite ve...

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri/İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığı tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Kalite ve Verimlilik Değerlendirmesi yapıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri/İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı Verimlilik ve Kalite Birimi tarafından yapılan denetimde kurumun strateji ve hedefleri doğrultusunda; verimlilik değerlendirme kriterleri, kaynak kullanımının ve hizmet sunumunun etkinlik ve verimliliğini değerlendirerek, yapılması gerekenler tespit edilerek bu doğrultuda gerekli olan çalışmalar belirlendi.

  Denetim kapsamda sağlık hizmeti verilen alanlar, poliklinikler, servisler, ameliyathane, eczane, röntgen, laboratuvar, arşiv, medikal depo,  idari, mali, lojistik alanları denetimden geçmiştir. 

  Başarılı geçen bir denetim sonrası açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş  “Amacımız etkin, etkili, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunumu sağlamak, uygulamaları sürekli iyileştirmek, geliştirmek ve başarıyı artırmaktır” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.