EXPERTEAM ile İmzalar Atıldı

EXPERTEAM ile İmzalar Atıldı

GTÜ VE EXPERTEAM arasında Ar-Ge iş birliği ve mentorluk sözleşmesi imzalandı.

Bilişim sektöründe hizmet veren Experteam firması yetkilileri, önceki gün Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ile Ar-Ge ve teknolojik iş birlikteliklerin gelişmesi adına yapılacak anlaşma kapsamında ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında gerçekleşen toplantıda GTÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu ve Prof. Dr. Nilay Coşgun,  GTÜ  Teknopark A.Ş. Genel Müdür Mustafa Güray Değerli, Teknoloji Transfer Ofisi uzmanları Buse Bakır ve Hasan Türkan, Experteam firmasından ise Ar-Ge Direktörü Taner Ulusinan, EXPERTEAM Genel Müdürü Fatih Seyhan hazır bulundular.

GTÜ’NÜN GÜÇLÜ ALTYAPISI VAR

Toplantıda bilişim alanında GTÜ’nün güçlü alt yapısı olduğunu ifade eden GTÜ Teknopark Genel Müdürü Mustafa Güray Değerli, “Son yıllarda hızla gelişmekte olan bilişim sektörü bölgemiz için büyük önem ifade etmektedir. Bu kapsam içerisinde bilişim alanında yapılması gereken tüm çalışmalara karşı ilgi duymaktayız. Üniversitemizin ve yeni kurulan teknoparkın bu alanda odak sektörü olduğunu da ifade etmek isterim. Geliştireceğimiz Ar-Ge projeleri ile bilişim sektörünün ihtiyacı olan nitelikli insan kaynağına da katkı sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Toplantıda iş birliği kapsamında anlaşma maddeleri üzerinde karşılıklı mutabakatın sağlanmasının ardından Gebze Teknik Üniversitesi ile EXPERTEAM-UZMAN Bilişim Danışmanlık A.Ş. arasında Ar-Ge iş birliği ve Mentorluk sözleşmesi imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.