Esra Erol’dan flaş karar! | Son haberler

Esra Erol’dan flaş karar! | Son haberler

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) izdivaç programlarıyla ardı ardına toplantılar yapması ve programların yayından kalkmasının ardından gözler...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) izdivaç programlarıyla ardı ardına toplantılar yapması ve programların yayından kalkmasının ardından gözler Esra Erol'un atv'de sunduğu programa dönmüştü. 'Esra Erol'da' ekibinin duyurduğuna göre, programın önümüzdeki dönemin akıbeti belli oldu...

atv ekranlarında Esra Erol’un sunduğu izdivaç programı devam kararı aldığını yeni sezonda kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu. Ekibin Instagram hesaplarından video paylaşarak İzdivaç programının yakında başlayacağını duyurdu. Böylece, evlilik programının kaldırılmayacağı da anlaşıldı.

RTÜK, geçtiğimiz günlerde uzun dönemdir tartışılan evlilik ve izdivaç programlarıyla ilgili tek tek kanallarla görüştü. Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeni bir düzenlemeye tabi tutulan programların çocukların televizyon izlediği saatlerde yayınlanamayacağına dair kural getirilmişti.

Ayrıca arkadaş bulma programlarına verilecek cezalar da yüzde 1-3 aralığından yüzde 2-5 aralığına çıkarılmıştı. RTÜK, söz konusu programlarla ilgili bu hafta harekete geçti ve kanallarla toplantılar yaptı. İlk toplantı pazartesi günü Kanal D yönetimi ile yapıldı. Kanalın toplantının ardından Asuman Dabak‘ın sunduğu ‘Gel Barışalım' programını yayından kaldırdığı ve yapımcı firmanın yeni bir format aradığı öğrenildi.

ZUHAL TOPAL'LA İZDİVAÇ KALKTI, SEDA SAYAN FORMAT DEĞİŞTİRDİ

Cuma günü ise buluşma sırası Star TV'deydi. Aynı durum Star TV yönetimine de söylendi ve ‘Zuhal Topal'la İzdivaç' programının yapılmaması kararlaştırıldı. RTÜK, Perşembe günü ilk olarak Show TV ekibiyle görüştü. Kanal yöneticileri Seda Sayan'ın bu dönem izdivaç programı yapmayacağını, sadece cezaevi mağdurlarıyla ilgili bir program yapacaklarını bildirdiler.

 

 

SEDA AKGÜL'DEN ‘İZNE ÇIKTIK' AÇIKLAMASI

RTÜK'ün perşembe günkü konuğu Fox TV yönetimiydi. Kanal yöneticileriyle toplantı yapan RTÜK, Seda Akgül'ün sunduğu ‘Ne Seninle Ne De Sensiz' programının kaldırılmasını istedi. Kanal yönetimi ardından apar topar programı tatil etti. 1,5 aydı programı sunan Akgül, ara verildiğini, “Yaz dolayısıyla kısa bir ara veriyoruz. İçeriğimizi de biraz zenginleştireceğiz, değiştireceğiz, yenileştireceğiz ve tekrar en yakın zamanda karşınızda olacağız. Çok çok yakında…” sözleriyle açıkladı.

Fox TV'deki programın reytingleri gayet iyi gidiyor, hatta AB sıralamasında 19'uncu sırada yer alıyordu.

ATV İLE GÖRÜŞÜLMEDİ

Söz konusu formata sahip programlar arasında en çok tartışılanı atv'deki Esra Erol‘un sunduğu programdı. ‘Esra Erol'da' isimli programın akıbeti henüz belli olmadı, zira RTÜK halihazırda atv ile görüşme gerçekleştirmedi. Önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi planlanan tarafların yapacağı toplantının ardından, programın kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.