“Esnafın sorunlarını çözeceğim”

“Esnafın sorunlarını çözeceğim”

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çakır, "Çözüm için söz veriyorum. Bana güvenin, güveninizi boşa çıkarmayacağım" dedi.

2-297.jpg3-123.jpg4-113.jpg5-045.jpg

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, beraberindeki kalabalık bir ekiple Gebze sokaklarını aşındırmaya devam ediyor. 

Gebze Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, başkan İlhami Ateş ve başkan yardımcısı Kenan Ekinci ile sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Esnafın dertli olduğunu dile getiren Gebze Oto Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş, "Burada yolumuz yapılmıyor, çöpümüz toplanmıyor. Elektrik sorumuz var. Doğalgazımız yok. Esnaf sorunlarla boğuşmaktan işini yapamıyor" ifadelerini kullandı.

SORUNLARI DİNLEDİ

Gebze Oto Sanayi Sitesi'nde esnafı tek tek dolaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, hayırlı işler dileyerek sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını not eden Serap Çakır, "Hepimiz bu şehirde yaşıyorsak bu şehrin sorunlarını da beraber çözeceğiz. Esnafı da sanayicisi de vatandaşı da yönetimde söz sahibi olacak. Gebze Oto Sanayi Sitesi'nin sorunları yıllardır dile getiriliyor. Çözüm için söz veriyorum. Bana güvenin, güveninizi boşa çıkarmayacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.