Esnaf nefes aldı!

Esnaf nefes aldı!

 Beylikbağı Ankara Caddesi üzerinde başlatılan tek taraflı park yasağı esnafa rahat bir nefes aldırdı. Bölge sakinleri benzer uygulamanın Carı...

 

Beylikbağı Ankara Caddesi üzerinde başlatılan tek taraflı park yasağı esnafa rahat bir nefes aldırdı. Bölge sakinleri benzer uygulamanın Carı Cami çevresinde de yapılmasını istiyor.

Bugüne kadar çok ciddi trafik sorunu yaşayan Beylikbağı Ankara Caddesi için alınan önlem esnafı son derece memnun etti. Caddenin Mimar Sinan sapağından Mevlana Camiine kadar olan kısmında tek taraflı park yasağı getirilirken, yolun ortası ise plastik bariyerlerle ikiye bölündü. Uygulamanın başlaması ile birlikte cadde esnafının ve sürücülerin önümle ölçüde rahatladığı ifade edildi.

SARI CAMİ ÇEVRESİ İÇİN DE UYGULANMALI

Çevre sakinleri, aynı sıkıntının özellikle Çarşamba günü pazar kurulduğunda ve akşam-sabah servis saatlerinde Sarı Cami çevresinde de yaşandığına dikkat çekerek önlem alınmasını istediler. Esnaflar, çevrede rastgele park eden araçlara herhangi bir cezai işlem yapılmadığını da hatırlatarak, alınacak küçük tedbirlerin çevre halkına önemli bir rahatlık getirebileceğine dikkat çektiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.