Esnaf caddenin çift yönlü olmasını istedi

Esnaf caddenin çift yönlü olmasını istedi

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan Millet Caddesi’nin tek taraflı olan trafik yüzünden mağdur olduklarını belirten cadde esnafı trafiğin çift...

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan Millet Caddesi’nin tek taraflı olan trafik yüzünden mağdur olduklarını belirten cadde esnafı trafiğin çift yönlü olmasını talep etti.

 

MÜŞTERİN DE BİZDE MAĞDUR OLUYORUZ

Osman Yılmaz Mahallesi Kadıoğlu Caddesi Fevzi Çakmak Caddesiyle kesiştiği noktaya kadar olan kısmında araç trafiği çift istikametli iken buradan sonra Millet Caddesi Atatürk Caddesine kadar olan kısmı tek istikametli olduğunu belirten esnaflar, “Dolayısıyla Millet Caddesi üzerinde bulunan dükkânlara müşterilerimiz ulaşamıyor” dedi.  Atatürk Caddesi’nin doğu istikametinden gelindiğinde Millet Caddesine girişin sağlanarak araç trafiğine çift istikametli olmasını talep eden esnaflar, “Konuyla ilgili olarak cadde üzerinde bulunan esnaflar olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına dilekçe vereceğiz. Bize ulaşmak isteyen müşterilerimizin çoğu caddenin tek yönlü olması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor” diye belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.