Eşmespor’dan Başkan Kocaman’a ziyaret

Eşmespor’dan Başkan Kocaman’a ziyaret

Uzun yıllar sonra 2.Küme’de şampiyonluk sevinci yaşayan, ismini 1.Küme’ye yazdıran Eşmespor, yeni sezon öncesinde de çok iddialı bir takım kurmayı hedefliyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

YÖNETİM TAM KADRO

2.Küme Play-Off’ta şampiyon olup, 1.Küme’ye yükselen Eşmespor yönetim kurulu üyeleri Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Vasfi Aşçı, yöneticiler Mustafa Salman, Metin Tuncay, Salih İlter ve Erdinç Sönmez ziyarette hazır bulundu. Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra da ziyarette yer aldı.

KOCAMAN: “DESTEK OLACAĞIZ”

Başkan Vasfi Aşçı, Kartepe Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mustafa Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinden bulunduklarını belirterek, “Başkanımıza yeni görevinde başarı diledik. Amatör kulüplerin sorunlarıyla ilgili de görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımızın amatör spora bakış açısı da bizi mutlu etti” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman da, 2.Küme’de şampiyon olan Eşmespor’u kutladı, belediye olarak imkanları doğrultusunda katkı sağlamaya, destek olmaya çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.