Eskihisar’a yakışmayan görüntü

Eskihisar’a yakışmayan görüntü

 Gebze Eskihisar Mahallesi’nde buluna Doktor Zeki Acar Caddesi’nde yapılan altyapı çalışmalarının ardından caddenin asfaltlanmamasına vatandaşlar...

 

Gebze Eskihisar Mahallesi’nde buluna Doktor Zeki Acar Caddesi’nde yapılan altyapı çalışmalarının ardından caddenin asfaltlanmamasına vatandaşlar ve sürücüler tepki gösterdi. Caddenin altı aydan beri bu asfaltlanmadığını iddia eden vatandaşlar, belediyenin biran önce caddeyi asfaltlamasını istediler. 

KIŞIN ÇAMUR YAZIN TOZ 

Eskihisar Mahallesi’nde bulunan Eski Hisar Caddesi olarak bilinen Doktor Zeki Acar Caddesi’nde altı önce altyapı çalışmalarının yapıldığını ve kazılan caddenin asfaltlanmadığını iddia eden vatandaşlar, “Caddeyi ilk Palgaz, ardından İSU son olarak ise Gebze belediyesi kazdı. Her çalışmanın ardında çalışmalar bitti artık asfalt yapılacağı söylendi. Ancak aradan neredeyse altı aydan fazla bir süre geçti cadde hala bu halde. Kışın çalışmalar yüzünden çamur içersinde kalıyorduk şimdi de toz toprak içersinde kalıyoruz” dediler. 

ESKİHİSAR’A GELMEK İSTEMİYORUZ

Eskihisar Mahallesi’nin en büyük caddesinin bu halde olmaması gerektiğini belirten mahalle sakimleri de, “Araçlar geçerken oluşan tozdan dolayı kapıyı pencereyi açamıyoruz. Belediyenin biran önce bu caddeyi asfaltlamasını istiyoruz” diye görüş belirtirken araç sürücüler de caddedeki çukurlardan dolayı araçlarının zarar gördüğünü iddia ederek, “Eskihisar’a inip biraz deniz havası ve ailemizle vakit geçirmek için Eskihisar’a iniyoruz. Ancak caddenin bu halde olması nedeniyle gelmek istemiyoruz” diye görüş belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.