Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi’nde mezuniyet töreni

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi’nde mezuniyet töreni

Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi 8. Mezunlarını düzenlediği törenle uğurladı.

11 Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi okul bahçesinde yapılan törene; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin  Arıkboğa, Optima Makine sahibi Makine Mühendisi Ali Osman Gür, ilçemiz okul müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler  ve mezun öğrenci velileri katıldı.

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Ekrem İbiş mezun olan öğrencilerin coşku ve heyecanını paylaşarak “Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak  8. mezunlarımızı verdiğimiz bugünde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Her alanda ihtiyaç duyulan nitelikli, kaliteli, millî ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek adına Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde, emekle, özveriyle, gönüllülükle çalışmaktayız ”dedi.

Okul birincisi Birkan İşgören, devir teslim töreninde bayrak ve flamayı 11. Sınıf okul birincisi Ebrar Çalık’a emanet ederken duygusal anlar yaşandı.  Programın sonlarına doğru “Ekal Band Müzik” ekibinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Program, okul aile birliğinin hazırladığı ikram ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.